Guds vilje for dit liv
Formålet med livet og kraften til at leve
DKK 50,00
Før pris 0,00
-0%
Køb nu
Varenummer: 026
Beskrivelse:

Har du et klart formål med dit liv. Eller lader du dig føre gennem livet båret hid og did af vanens og modens vinde kastet rundt af omstændighedernes bølger over, hvilke du ikke har nogen kontrol?

 

At kende Guds vilje er en af de største velsignelser i det kristne liv. Derek Prince præsenterer nøglerne til at opdage Guds vilje og Guds planer med dit liv – og han forklarer hvordan du kan:

• Modtage en overnaturlig ny kraft

• Høste Guds lovede belønninger

• Leve fri for bedrag

• Blive en kanal med liv til mennesker omkring dig

• Finde dyb fred og personlig tilfredsstillelse

 

Vil du i dag beslutte at gøre Guds vilje? Uden at møde denne udfordring kunne du gå glip af alt det, som Gud har til dig. Opdag, hvordan du kan få en ny fornemmelse af formål – og oplev Guds vilje for dit liv.


Derek Prince (1915-2003) blev uddannet på Eton og Cambridge, hvor han senere fik et fellowship i filosofi. Mens han tjente i den britiske hær under Anden Verdenskrig, oplevede han et livsforvandlende møde med Jesus Kristus. Han viede derefter sit liv til Bibelen og blev internationalt anerkendt som en førende bibellærer. Dereks primære gave er at forklare Bibelen på en klar og enkel måde. Valget er dit.

C/O AKS, 2650 Hvidovre - Telefon: 40 77 77 85 - E-mail: info@derekprince.dk
Luk